2015. december 10., csütörtök

Hogyan utalj pénzt külföldre a TransferWise szolgáltatással?

Segíteni szeretnénk nektek, hogy ha már sikeresen regisztráltatok a leírtak szerint a TransferWise oldalán, hogyan utaljatok? 
Sokan kértetek tőlünk segítséget, - amire mindig igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül válaszolni - de ha épp nem vagyunk elérhetők, álljon itt egy pontos részletes útmutató ami lépésről lépésre végig vezet benneteket a teljes TransferWise átutalás, illetve az átutalási megbízás beállításán magyarul. 
Fogadjátok szeretettel amolyan karácsonyi ajándékként! :)


Tehát ha még nem tetted volna meg, először is regisztrálj itt, vagy ha jó az angolod, itt
Csak néhány percig tart - ne aggódj - egyáltalán nem bonyolult és ami fontos: ingyenes. 

Sőt, köszönetképpen hogy a mi oldalunkról regisztrálsz, mindig kapsz 1 ingyenes első átutalást! Nézd csak:Ha már korábban regisztráltál TransferWise fiókot, csak lépj be itt.


Ez a következő ablak. Lépj be a TransferWise fiókodba a képen szereplő leírás szerint.


A fiókodba belépve először a főoldalra érkezel. 
A kép leírása szerint add hozzá a kedvezményezett adatait. Ez ahhoz szükséges, hogy a TransferWise tudja, hogy hová és kinek kell küldenie azt a pénzt, amit tőled kapott!

  

A kedvezményezett (címzett) adatainak beállítását végezd el a kép leírásai szerint. 
Ne felejtsd el elmenteni a lap alján lévő SAVE nevű zöld gombra kattintva.Ha ezzel megvagy, kattints a TransferWise logóra - ez vissza visz a főoldalra. Beállítjuk a te adataidat.


Töltsd ki az űrlapot a saját adataiddal. 
Valós adatokat adj meg, később ellenőrízhetik!
Ha minden kötelező adatot beírtál, a lap alján a SAVE nevű zöld gombbal mentsd el.S akkor kezdjük el az átutalási megbízás beállítását. Menj vissza a főoldalra - csak kattints a TransferWise logóra. 
Ezután az oldal jobb sávjában láthatod a korábban beállított kedvezményezett/kedvezményezettek nevét. Kövesd a kép instrukcióit és kattints a kedvezményezett neve alatti "Make a payment" linkre.


A következő oldal fog betöltődni, kövesd a kép útmutatásait.


Ha a korábban adott leírás szerint már beállítottad a kedvezményezettet, ez az oldal lesz a következő. 
Itt is kövesd a kép leírását.


A következő képen láthatod, hogy előre láthatóan mekkora összeg fog megérkezni a címzetthez. Olvasd el a kép leírását és kövesd az instrukcióit.


Hamarosan végzünk. :) Továbbra is olvasd el a kép leírását és kövesd az instrukcióit.


A következő oldal megkérdezi, hogy hogyan szeretnéd eljuttatni a pénzt a TransferWise felé? Hogyan akarod kifizetni azt, amit az előbb beállítottunk? 
Nagyon fontos! 
Amíg nem fizeted ki valahogyan a most beállított megbízás összegét, s az nem érkezik be a TransferWise számlájára, ne várd, hogy ők tovább küldjék a címzettnek! 
Éppen ezért mihamarabb ki kell fizetni. 
Önhatalmúlag nem nyúlnak hozzá a te pénzedhez soha. Olvasd el a kép szövegét!


Az előző oldal utolsó kérdéseinél mi a később küldömre kattintottunk, ezért ezt az oldalt kaptuk:


Minden esetben országon belüli számlaszámot kapsz a TransferWise-tól, így a legtöbb országból ingyen vagy fillérekért tudod eljuttatni a pénzedet a TransferWise számlájára. Ők azt ha megkapták, a beállított megbízás alapján tovább küldik a te kedvezményezetted számlájára. Ez a folyamat néhány órától a maximum 1-2 munkanapig terjedhet időben. Eddigi tapasztalataink szerint 1/2-1 munkanap alatt odaért a pénz Angliából Magyarországra és Magyarországról Angliába is.

Sok sikert kívánunk a TransferWise használatához!

Ha további segítségre lenne szükséged, keress meg bennünket a kapcsolat űrlap segítségével.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése