2015. január 25., vasárnap

Pénzküldés határok nélkül a legolcsóbban!

Üdv a blogomban! Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsek neked a TransferWise angol székhelyű pénzügyi szolgáltatás használatában illetve a működési elvének megértésében magyarul.

Hogy miért a TransferWise-t ajánlom?

5 éve az Egyesült Királyságban élek, és már korábban is több alkalommal szükséges volt pénzt átutalnom Magyarországra. Régebben, mint sokan mások én is a Western Union-t használtam, ami lássuk be, fényes nappal elkövetett rablás.

Egyik ismerősöm ajánlotta ezt a kitűnően működő szolgáltatást és bevallom először én is bizalmatlan voltam vele szemben, sokáig halogattam is a kipróbálását. 
Ezalatt az idő alatt sok pénzt szedett ki a zsebemből a Western Union és a PayPal is.

Egyik nap vettem a "bátorságot" és a nagyobbik, Magyarországon élő fiam segítségével kipróbáltam a rendszert. 
A legnagyobb meglepetésemre tökéletesen működött, sokkal hamarabb oda ért a pénz a címzetthez, mint ahogy azt ígérték és nagyon jó árfolyamon váltottak. 

Azóta kizárólag ezt használom és terjesztem, hiszen rengeteget spórolok vele. Szeretném, ha minél több emberhez el tudnám juttatni a szolgáltatás hírét és ezért a jövőben mindent el is követek, mint TransferWise "nagykövet" :)

Ha bármikor is utaltál már külföldre pénzt, te is tudod, hogy a bankok hatalmas díjakat számítanak fel a külföldi pénzküldésre. A TransferWise használatával közel 90%-ot spórolhatsz a hagyományos banki átutalásokkal és a PayPal-al szemben!

Más cégek, pénzügyi szolgáltatók gyakran azt állítják, hogy a legjobb árakat és a legalacsonyabb díjakat náluk találjuk. Az a baj, hogy ez nem igaz!

A bankok sok pénzt vesznek el tőlünk azzal, hogy rossz árfolyamot használnak. Jól elrejtik a felszámított díjakat a tisztességtelen árfolyamban. Szóval lehet, hogy nincs díja az átutalásnak, de attól még nagyon rosszul járunk :(

A TransferWise valós piaci deviza középárfolyamon váltja a pénzedet, az utalás költsége csupán 0,5 - 0,7% mindenféle rejtett díj nélkül.

Így sokkal olcsóbban utalhatsz pénzt külföldre mint bármilyen más pénzküldési lehetőséggel. 
Közel 90%-al kevesebbért mint a bank vagy a PayPal! Ez azért nem mindegy, ugye?

Garantált a legjobb ár! Mire vársz még?

Próbáld ki te is, az első utalásod ingyenes lesz, ha az alábbi linken regisztrálsz: REGISZTRÁCIÓ TransferWise regisztráció

2 megjegyzés:

 1. Lenne egy kerdésem. Utalhatom úgy is a pénzt a Transferwise számlájára, hogy személyesen bemegyek a bankba? (Sajnos nincs online banking lehetőségem...)
  Előre is köszönöm a választ!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Manda! Sajnos nem, mivel ez teljesen online pénzügyi szolgáltatás. Nem lehetséges a pénz banki befizetése, csak a bankszámlák közti átutalás illetve bizonyos országok esetében bankkártyás fizetés. Remélem tudtam segíteni.

   Törlés