2014. július 26., szombat

Hogyan küldjünk pénzt külföldre a legolcsóbban? Gyakorlati útmutató magyarul a TransferWise használatához.


Részletes magyar útmutató a TransferWise használatához

Mindenkinek, aki itt regisztrál, ingyenes lesz az 1.átutalása külföldre!

A regisztráció elkezdéséhez kattints ide


Ezután kattints a megjelenő képernyőn látható 
SIGN UP gombra. (ne zavarjon meg, ha másik színű oldalt látsz, néha változtatják!)

A következő oldalon 3 különböző módon tudsz regisztrálni.

1.Amennyiben Google (gmail) e-mail kiszolgálót használsz, csak kattints a piros négyzetben lévő g+ linkre. Ha nem vagy bejelentkezve, jelentkezz be a gmail címedhez tartozó aktuális jelszóval.
2.Ha Facebook felhasználó vagy, regisztrálhatsz TransferWise fiókot a Facebook fiókoddal is. Ebben az esetben a Facebook fiókodhoz tartozó jelszó-email kombinációt kell megadnod.
3.A jobb oldali sávban regisztrálhatsz önálló TransferWise fiókot. Ebben az esetben az első négyzetbe írd be azt az e-mail címet, amivel regisztrálni szeretnél. A második és a harmadik négyzetbe pedig egy általad választott jelszót. Mindkét utolsó négyzetbe megegyező jelszót kell beírnod.
Ha ezzel megvagy, kattints a zöld gombra a folytatáshoz.


Amennyiben a következő oldalon a TransferWise engedélyt kér tőled az e-mail címed és/vagy az alapvető profil adataid megtekintésére, kérlek kattints az ELFOGADÁS-ra.

A következő oldalon már lehetőséget kapsz az első átutalási megbízás megadására.


Amennyiben most szeretnél utalni, ezen az oldalon be kell állítanod, hogy mekkora összeget szeretnél külföldre elküldeni, milyen valutanemben küldöd és milyen valutanemben kapja meg a kedvezményezett. Ha mindent beállítottál, a tovább lépéshez a zöld gombra kell kattintanod.

Amennyiben még nem szeretnél utalni, kattints a bal felső sarokban lévő TransferWise logóra. Ez át fog irányítani téged a főoldalra, ahol meg tudod nézni az új fiókodat.


Kész is a regisztrációd! Üdvözöllek a fiókodban!

GRATULÁLUNK!

Ezután bármikor beléphetsz a TransferWise kezelő felületére.
Ne feledd: 
Ha gmail-es (Google) e-mail címmel regisztráltál és nem adtál meg külön jelszót, akkor a belépéskor csak az e-mailedhez tartozó jelszóval tudsz belépni. Ha Facebook fiókkal regisztráltál, akkor a Facebook fiók adataival tudsz belépni. Ha megadtál másik jelszó és email cím kombinációt, akkor azzal tudsz belépni.Keress bennünket a Facebook-on is:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése